ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGKURSPRISER OCH VILLKOR


Inför ett möte med mig

Se till att ha gott om tid för vårt möte - både innan och efter - och ha med dig information om eventuella mediciner du tar. Skulle du vara försenad, ber jag dig meddela oss detta snarast per telefon.

Följande gäller vid ett personligt möte på min lokal: Du betalar mig i kontanter vid ett personligt möte. (Såvida inte ett företag betalar din konsultation, då betalar du in i förväg på mitt bankgiro.)

Vid telefon- och Skypesamtal görs bankgiroinbetalning på mitt konto 5868-1859 samma dag som beställningen av vårt möte.


Avbokning av sessioner

Avbokning av en session ska ske 24 timmar innan bokad tid, dvs. om du av någon anledning inte kan komma betalar du full avgift oberoende av orsaken för din frånvaro (t.ex. försening, glömska, egen eller någon annans sjukdom, annan bokad tid, arbete, m.m.).

Avbokning sker per telefon, genom att du lämnar ett muntligt meddelande till mig personligen, eller lämnar ett meddelande på min telefonsvarare.
Avboka alltså varken per email eller sms för tider som gäller samma dag.


Uppskjuten kurs

I den eventuella händelse att kursen blir uppskjuten, eller du får förhinder - överflyttas din kursavgift till ett senare kurstillfälle.


Feedback

För en god uppföljning av mina kunder vill jag att du ringer mig och talar om hur du mår under ett kort samtal på 5 minuter ett par dagar efter vårt möte. Det är inte fråga om ett andra behandlingstillfälle, utan bara en kort feedback, för mig och ett tillfälle till kommunikation oss emellan.


Kursinbetalning

Bankgiro: 5868-1859


KURSER: BAS DNA , Fortsättnings -DNA - Kursanmälan och Pris:

4700 kr (Moms tillkommer för företagare)
Priset gäller både Bas- och Fortsättningskurserna. Du anmäler dig och får din plats reserverad på kursen genom att betala in hela avgiften på vårt bankgiro. Kontakta mig muntligen via telefon och bekräfta din kursanmälan. Vi återkopplar snarast när vi fått ditt email om kursanmälan. Om alla detaljer kring kursen är klara när du anmäler dig, får du all information av oss snarast när du skickar in dina fullständiga uppgifter till oss på: guidinghumanity@gmail.com. Ange ditt namn, adress, mobilnummer samt kursnamn, datum och kursort. Om du har några frågor angående betalningen, var vänlig ring oss på: 0708 511 320

I kurspriset ingår: manual och fika.


Vill du vara organisatör av Theta-kurser på din hemort?

Som organisatör ordnar du kurslokal, skaffar kunder, ordnar med föreläsningsmöjligheter och hotellrum för Lena, samt ordnar med fika under kursen. Du går själv kursen gratis. Vid intresse, kontakta oss för mer information.


Klient- och kursdeltagarinformation

Då det är omöjligt för mig att hinna läsa och svara på långa email från klienter och kursdeltagare ber jag dig att alltid skriva bara en kort kommentar, max. ett stycke när du kontaktar mig.

Efter en session, uppskattar jag att få en kort, skriftlig feedback efter ett par dagar, så att jag vet hur du reagerat.


KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>