ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGCITAT FRÅN KUNDER

"Jag har länge varit intresserad av olika healingmetoder som jag själv använt, men aldrig har jag funnit en så effektiv och omfattande metod som ThetaHealingen, som så fullständigt hjälper en som människa att växa och nå sina mål.

Under en av mina första kontakter med ThetaHealingen fick jag uppleva hur ett grapefruktstort myom jag haft i livmodern i ett par år bara försvann inom loppet av ett par sekunder - utan någon som helst smärta eller att kroppen behövde göra sig av med några slaggämnen! Det enda jag kände var svag, behaglig värme..." /Lena Dellborg"Hej Lena. Efter min session har det hänt en del saker.det första är att mitt hjärtchakra är mycke öppnare,sen har det satt en otrolig fart i hela buken och tarmarna ,min mage är alldeles spänd och det kör hela tiden, men jag har inte ätit något som kan förklara det. Ett annat fenomen: Jag har knäartros ganska långt gången (hade satt upp mej på operation nu i nov, men något sa mej att vänta) Normalt tar jag en kort promenad och går sakta speciellt i nerförbackar, men kom på mej själv att gå medmycke hög hastighet nerför en backe, kanske kunde för 20 år sen, något har hänt kan promenera i mkt högre hastighet nu. Ser fram emot flera sessioner.
Svante.


"Efter mitt deltagande hos Lena på Theta Bas DNA i tre dagar, så kände jag mig otroligt öppen i alla mina sinnen, en större känslighet och klarhet i mitt liv har infunnit sig. Jag bestämde mig direkt att även gå Fortsättning/Advanced under tre dagar och efter denna så känns det som en självklarhet att ha Theta i mitt liv. Lenas lättsamma undervisningssätt gjorde det enkelt för mig att förstå materialet och övningarna".
Carina, Stockholm i november 2010


"Gick min basutbildning i ThetaHealing hos Lena i Göteborg i Oktober. Det var en mycket spännande kurs, denna baskurs. Att få lära sig och känna på vad Thetavågor är, komma i kontakt med Skaparen av Allt som Är och hur man kan Samskapa med Skaparen. Träna på Intuitiv Kroppsläsning, förändra övertygelser/ program, förändra verkligheten och mycket mera......! Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Lena är en väldigt inspirerande och engagerad lärare, dessutom är hon mycket kunnig med många års erfarenhet bakom sig."
Helena


"Hej Lena!
Ville bara tala om hur jag och syrran mår nu efter några dagar, jag tror att du tycker att det är intressant att höra. Vi båda två har denna vecka haft mycket problem med våra magar. Jag har svårt att smälta maten, är liksom mätt hela tiden. Fick otrolig magkatarr igår och kunde knappt sova. Verkar ha lägre ämnesomsättning för tillfället. Jag gissar att det är våra känslochakra (solar plexus) som är påverkade, helt naturligt. Vi funderar mycket på vår relation till mamma och syrran i samband med detta. Så jag tror att vi genomgår en rejäl rensning inombords. Det känns bra (trots besvär med magen), vi har varit med förr så vi vet att besvären lägger sig om några dagar. Vi är helt övertygade om att du gjorde en kraftig insats med oss båda. Kan ju vara intressant för dig att veta... Ha det bra"
Susanne


"Jag fick en thetahealingsession med dig härhemma och lovade att höra av mig till dig förr eller senare. Jag blev mycket "upplyft" efter vårt möte och det har hållit i sig....
Jag har haft "sommarledigt" fråm cytostatbehandling sedan slutet av juni och uppehållet har förlängts då man inte kan se ngn tillväxt av tumörer - i lungorna - vid de regelbundna datortomografier jag genomgår. Idag träffade jag min läkare som sa att det såg "väldigt bra ut". Har en mycket liten metastas kvar i ena lungan och den "står stilla", i övrigt är det lugnt. Jag kommer fortsättningsvis att genomgå röntgen var sjätte vecka men hittills ser det alltså bra ut.
Vill gärna ge dig denna feedback. Jag är övertygad om att din behandling har varit till hjälp för att jag har återvunnit balans i min kropp och i min själ eller hur man nu ska uttrycka det
Tack än en gång!
Vänligen,
Klara"


"Tack för den energirening och energiomställning jag fick samt krafttulla bilder/verktyg jag fått i de två senaste thetahealingarna! Jag fick även mycket bra insikter! "
/Karina


"Hej Lena! Tack för en fantastisk kurs i Theta Healing, nu ramlar pusselbitarna på plats den ena efter den andra, det är verkligen underbart att få börja utöva Theta, meddela mej så fort du vet när du har nästa omgång fortsättningskurser, kan tyvärr inte nu i juli på västkusten. Tack till dig Lena för din entusiasm, värme, kärlek och humor, ser fram emot nästa kurs. Jag har redan klienter och kompisar som vill ha Theta. Jag jobbar även mycket med mej själv, jag ser att det händer saker med min kropp bl.a. Jag är helt uppfylld av detta verktyg.
/Tack, Karin"


" Hej Lena! Stort tack för jättetrevlig och lugn kurs. När jag kom hem igår satte jag mig och tänkte lite om hur glad och tacksam jag var för kursen och glädjen att se alla växa enormt, helt underbart kul att få se! Det slog mig också, skillnaden mellan de två andra kurserna; alla satt tysta och lyssnade på dig och verkade väldigt lugna med att ta in all kunskap verbalt och med tillit att vad de behövde veta fanns skrivet i manualen. Det var nog mening med att inget blev skrivet på whiteboarden. Helt otroligt vilken tillit och lugn, det bara gjorde undermedvetet på oss alla. "


Dear Lena I want to thank you very much for your wonderful healings that you have make to me this year in Idaho Falls. Really you are a great psychic and an amazing healer. Thank you also for your joy, happiness, tenderness and charisma. Your healing have help me a lot during all these months. I thank you also for your positive attitude in life. And of course thank you also for your time and your friendship, you really have a great soul and awareness being. Really you have a strong connection with the Creator, and your words are very accurate at any time in the session of healing. You have also a powerful strong changing possibilities. You are very flexible and you find any secret thing, even if it is really hidden in the subconscious mind. I send all the best wishes for you and for your work in your beautiful country. I know that the people who are with you are very fortunate to have you like a healer, because you are a crystal transparent soul. I desire for you that all your dreams come true now.
/Dory Reyes
Theta Healing Instructor and Practitioner
Tenerife, Spain.

KONTAKTA MIG
KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>