ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
BÖCKER
NEGATIV KARMA
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGTHETA FÖRELÄSNINGAR / WORKSHOPS


2 HELDAGARS KÄRLEKSKURS

Gör dig redo för din lämpligaste romantiska själsfrände

Plats och datum:

- Göteborg, Majorna, 4 och 5 november

- Stockholm, 12 och 13 novemberGe dig själv en ärlig chans att påbörja detta arbete.

OBS! Du får garanterat större förmåga att ta emot och ge villkorslös kärlek efter kursen. Kursen består av två heldagar. Jag rekommenderar att du bokar minst en individuell session med mig i anslutning till kursen, för bästa resultat.

Dag 1 Innehåll:

Villkorslös kärlek - den Högsta Definitionen.
Vi arbetar med det som ligger i vägen för att du ska kunna leva i, uttrycka, ge och ta emot villkorslös kärlek, och förlösa de negativa mönster och förlegade, negativa övertygelser, och privata sanningar som skapar olycka, obalans och problem idag med kärleken. Du får andra, mer positiva motsvarigheter nedladdade. Du kommer garanterat att gå hem mer kärleksfull än du kom på morgonen!!

Dag 2, Innehåll:

Jag frigör dig från negativa band, trauman och olösta, smärtsamma känslor från tidigare kärleksrelationer och partners. Det kan även hända att jag hjälper dig att förlösa negativa karman med dina föräldrar.

Metod:Vi utgår från deltagarnas egna förflutna för att göra detta djuplodande arbete. Jag hjälper dig alla tankar m.m. förlösa de tankar m.m. som stör dig och som inte är kärleksfulla och lär dig nya, positiva sätt att ta till dig kärleken och fungera på. Du lär dig dessutom en metod för att ta reda på vad det är du egentligen tänker i det under/o/medvetna sinnet, och som styr dig i vardagen.

Jag gör mitt arbete med deltagarna genom att försätta mig i ett meditativt tillstånd, theta-tillstånd, då jag är i samklang med Universums intelligens och får råd.blir guidad av densamma. Liksom vi laddar ned information från internet, får jag information från "Universums internet" och laddar ned, samt deletar oönskade tankar m.m.

Så här tyckte några tidigare deltagare på kärlekskursen:

”Lena fick oss att syna flera olika situationer i vårt liv, och sedan ändrade hon de negativa uppfattningar vi hade om kärlek i relationen till våra kärnfamiljemedlemmar och helade dessa . Vi hade kollat innan vilka övertygelser vi hade haft och kollade efteråt. Det var jättehäftigt att se att alla hade förändrats! Aldrig hade jag trott att det spelade sådan stor roll för hur jag uppfattade kärleken, det jag upplevt som barn i min familj!”

”Jag kände mig gladare, lättare och lyckligare efter kursen. Det var fantastiskt hur snabbt det gick att förändra! Det kändes verkligen när Lena ändrade mina tankar för jag blev alldeles tom i huvudet! En deltagare på kursen såg hur hennes guide sopade undan och storstädade när de gamla tankarna försvann!”

”Vilken skön känsla att veta att alla de negativa band jag hade med min ex-man nu är borta! Jag kände mig genast lättare när det var gjort. Lena rensade negativt karma jag hade med något av mina ex., och det var en stor lättnad när dessa släppte.”

Kontakta mig per telefon eller email och anmäl dig och betala kursavgiften så att jag har den på mitt bankkonto innan kursstart, så får du 500 kr rabatt, dvs. du betalar 1500 kr istället för 2000 kr för en två - dagarskurs. (Priset är exklusive moms för företagare.)

Läs under fliken villkor, kurspriser i vänstermarginalen här på min hemsida hur du betalar in på mitt bankgiro och anmäler dig till mina kurser.) www.thetahealingsweden.se


Vänligen,
Lena Dellborg
mobil: 0708 511 320

THETA FÖRELÄSNING 2 TIMMAR

SLUTA BLI BLÅST PÅ LIVET OCH BÖRJA SKAPA DET MEDVETET!

Vianna Stible som har kanaliserat metoden ThetaHealing, helade sig själv inom loppet av ett par sekunder från cancer, tack vare ThetaHealing. Innan hon började undervisa denna metod, hade hon 3 års köer till sin praktik! Några av resultaten: brutna ben och ryggont har helats, svårt sjuka människor har blivit friska, sjukdomar och besvär försvunnit och folk har fått ett bättre, mera glädjefyllt liv.

Inom ThetaHealing jobbar vi med fysiska, tanke- och känslomässiga och nedärvda begränsningar, men tekniken innebär mer än detta! Metoden kan användas inom oändligt många områden i livet för att vi ska kunna ta till oss glädje, förändring och utveckling.

Förmodligen är theta den mest direkta och effektivaste, spjutspetsliknande healingmetoden vi känner till idag. Orsaken till detta är att helandet utförs av Skaparkraften/Källan när vi är i theta.

Du får en förklaring till grunden för att må bra och hur du uppnår detta med ThetaHealing. Exempel på genvägar till att: Älska sig själv, ge och ta emot kärlek, veta hur det känns att vara/tillåta sig att vara lycklig, få reda på om du tror att du förtjänar att bli frisk? etc

Vidare leder jag dig till theta- tillståndet, förklarar hur theta fungerar, visar ett exempel på hur en behandling kan gå till och berättar om grundarinnan Vianna Stibals egen healinghistoria.

Introduktion till några av verktygen: samtal med Gud, testning av övertygelser med muskeltestet, DNA- aktivering, borttagande av föråldringsprogrammet, de 7 existensplanen, skanning av kroppen, de 4 medvetandenivåer som påverkar oss: detta livs-, förfäders-, tidigare livs- och själsnivån.

EN DAGs WORKSHOP:  FINN KÄRLEKEN OCH DIN SJÄLSFRÄNDE!

Trött på att vara ensam?
Trött på att dra till dig fel slags partner?
Önskar du att du hade en bruksanvisning till hur du kan dra till dig rätt själsfrände?

Vi gör oss av med begränsande övertygelser, program och fyller på positiv energi, så att du påskyndar det gudomliga ögonblick då du återser din själsfrände. Se denna dag som ett måste, en investering i dig själv och din framtida relation.


HALVDAGS THETA HEALING WORKSHOP

HEALA DIN SJÄL och NÄRMA DIG DINA LIVSMÅL!

”Om du inte förändrar dina övertygelser, kommer ditt liv alltid att vara likadant. Är det goda nyheter? ”
av Somerset Maugham

Workshops innehåll: Kort översikt om Thetahealingen, dess olika metoder: grävandet efter grundövertygelsen, muskeltestet, kroppskanningen, nedladdningar, de 7 existensplanen och skillnaden mellan healing från olika lägre plan jämfört med ThetaHealing från 7:e planet. t.ex. änglahealing på 4:e planet och andlig healing på 5: e planet.
Lär dig hur du testar program och övertygelser som lever sitt alldeles egna liv i ditt undermedvetna och kan sabotera dina mål till ca 90 %! Tack vare ThetaHealing kan vi bli medvetna om större delar av dessa 90 % och förändra dem till mera livsbejakande mönster och skapa vårt liv mera medvetet.

Vi testar de vanligaste förekommande program som förhindrar dig att nå dina mål inom några vanliga områden:
* Relationer; släktingar, vänner, kollegor
* Pengar och framgång
* Mat, din vikt, din kropp.

Dessutom:
Jag visar exempel på en healingsession

* Du få uppleva att bli ledd in i theta- tillståndet.
* Jag ger en grupphealing.
* Ni får mycket kraftiga, livstransformerande nedladdningar i grupp.

Möjlighet att stifta bekantskap och köpa böcker som har med ThetaHealing, eller vanliga övertygelser att göra, samt Regnbågsbarnen.HUR FUNGERAR THETA HEALING?
Det bästa sätt jag funnit att beskriva hur Thetahealing fungerar är att jämföra det med datorn och Internet. Liksom vi kan ladda ned program och information från Internet och ta bort oönskade program från vår hårddisk, kan vi radera, ta bort oönskade tankar, känslor och ersätta dem med positivare, mera livsbejakande känslor och kunskaper från Universums Internet, Universums energi.

DEFINITION AV EN ÖVERTYGELSE = Ett beslut som tagits av tankekroppen, efter en erfarenhet då personen upplevt något bra eller dåligt, att ha samma beteende i framtiden som i det förflutna för att återuppleva det som var bra och skydda sig från det som var dåligt.

" Dina övertygelser blir dina tankar
Dina tankar blir dina ord
Dina ord blir dina handlingar
Dina handlingar blir dina vanor
Dina vanor blir dina värderingar
Dina värderingar blir ditt öde"
Av Mahatma Gandhi

Tack vare ThetaHealingen kan vi förändra detta.
Välkommen att anmäla dig till en workshop, eller be mig hålla en på din ort.


KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708-511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Önskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!