ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

- Mobbning
- Övergrepp
- Karma
KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGSEXUELLA, KÄNSLOMÄSSIGA, MENTALA, INTELLEKTUELLA och VERBALA ÖVERGREPP

Få hjälp med att förlösa trauman som har med sexuella övergrepp att göra; egna eller andras som du varit vittne till.

Det brukar vara en komplex situation att lösa, där det första steget innebär att få kontakt med minnen från det förflutna, så att du inte längre förblir omedveten om dessa och kan gå vidare, i ditt liv. Många personer är ovetande om att de varit utsatta för övergrepp i sin barndom. Några tecken på att du varit offer för sexuella övergrepp i din barndom:

Du har…
få eller inga minnen från barndomen, svårt att behärska ilska eller uttrycka känslor, hög stresskänslighet, tendens att skada sig själv, fjärma dig från andra, skapar ett vakuum runt dig själv, skadar dig själv, ångest, självmordstendenser, depression, tvångstankar, sömnproblem, ätstörningar, mage - och tarmproblem, sexuella störningar, okänslig för smärta, kronisk huvud-, ansikte - eller bäckensmärta, oförmögen att känna lukt, muskel- och skellettsmärtor, astma - eller andningsbesvär, vikt- och självvärde – problematik, yrsel, etc. problem med ekonomin, svårt att få flöde, eget eller partners drogberoende, ofrivillig, oplanerad graviditet…

Vi arbetar med att göra så att både du och det barn du ev. var då traumat skedde, får en sund syn på kärleken, dig själv, livet… Allt arbetet sker i din takt.

Exempel på en upplevd situation där en kvinna fått hjälp med att få tillgång till minnen om sexuellt övergrepp i sin barndom. Det var en 30- årig kvinna (detta skedde utomlands) som var en av flera skolflickor som varit med om att bli sexuellt utnyttjad av den religiöse ledaren i skolan. Flera av dessa tidigare skolelever hade fått flashbacks i sitt vardagliga liv, med övergreppscener med samma man och minnen av att andra flickor varit med om detsamma.

Min klient mindes själv bara ett av flera tillfällen och när hon var hos mig fick hon hjälp att bli medveten om flera. Hon behövde ha tillgång till fler minnen inför sitt möte med domaren.

Om du har varit utsatt för, eller vittne till övergrepp, kan du ha följande övertygelser, privata sanningar som lever sitt egna liv i ditt undermedvetna.

(OBS! Om jag skulle fråga dig om du tänker så här, skulle du säkert medvetet svara: Aldrig i livet! )

Kärlek= smärta, kärlek = våld, kärlek =avsaknad av respekt, kärlek =lögn…

Listan är tyvärr ofta ännu längre, men den goda nyheten är att jag kan hjälpa dig att ändra dessa dysfunktionella definitioner och lära dig vad kärlek egentligen är och hur den känns, att det är tryggt och säkert, och med vem och när den är säker, så att du slipper leva i det förflutna. Prova på session:


KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>