ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

- Mobbning
- Övergrepp
- Karma
KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGFÅ HJÄLP MOT MOBBNING

Med ThetaHealing får du effektiv hjälp med att inte längre lida av mobbning, att äntligen få slut på känslan av ett eventuellt dåligt självförtroende, eller de stunder då du tänkt på att ta livet av dig och sett det som enda utväg, på grund av en känsla av maktlöshet, ensamhet, hopplöshet, utsatthet, värdelöshet, kanske vanmakt, total handlingsförlamning, skuld, skam, oförståelse för det som sker, upplevelsen av att vara ett offer, oförmögen att få slut på lidandet.

Du kanske tom varit övertygad om att ingen eller inget kunde hjälpa dig.

Du kanske själv har trott att mobbarna hade rätt… Att det där elaka som de sa eller gjorde mot dig var sant, att det var dig det var fel på.

Du ska veta att du kan få hjälp med att lägga allt detta mardrömslika känslorna och upplevelserna bakom dig. Du kan få hjälp att se vad det var som pågått i det fördolda och bli stöttad och hjälpt till en total läkning av mardrömmen, oberoende av om händelsen skedde för länge sedan, eller om det sker nu på skolan, på din arbetsplats, eller inom föreningslivet.

De traumatiska minnena, de sårande, hånande orden som sitter kvar som en tagg, som du tror att du aldrig glömmer och som gör att händelsen fortfarande lever vidare kan du få hjälp att bli av med...

Över, läkt, gå vidare i livet. Få, kunna, vilja och uppleva livsglädjen, få tillbaka tilliten till livet och andra. Få en annan, positivare självbild och känna självförtroende igen. Ja, det är möjligt.

Med ThetaHealing, kan du få hjälp med att förlösa den många gånger osynliga, obegripliga, grymma, kränkande och nedtryckande särbehandling som mobbning innebär.KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>