ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGLENA DELLBORG

Lena, mamma till 4 vuxna barn, har mångårig, bred erfarenhet av undervisning och terapi med barn, ungdomar och vuxna, både i Sverige och utomlands.

Lena har flera utbildningar i sitt bagage: speciallärare/talpedagog, språklärare (Hon har bl.a. undervisat kreoler i engelska på den franska ön la Réunion i 7 år i den Indiska Oceanen.) NLP - Master, Certifierad Hypnosterapeut, terapeut, kurshållare och föreläsare inom kanadensiskan Lise Bourbeaus livsstilsfilosofi "Lyssna till Din Kropp" samt ThetaHealing-terapeut och lärare.

Lena tillhör den första kullen med ThetaHealers som innehar ett Certificate of Science och är även ThetaHealing Master. Detta innebär att Lena har gått alla 8 kurser inom ThetaHealing och får lov att undervisa alla dessa, världen runt. Lena undervisar på svenska, franska och engelska.

Lena erbjuder även Lise Bourbeaus kurser och föreläsningar.Lena vid Vianna Stibals Institut i Ammon i Idaho USA

Theta är benämningen på en egyptisk och grekisk bokstav, men betyder även själ. Dessutom är theta beteckningen på ett medvetandetillstånd, som hypnosterapeuter med förkärlek använder sig av för att få till de otroliga resultat man inom denna teknik kan uppnå.

Lena har arbetat med språkinlärning liksom behandling av barn och ungdomar med språk-röst- och talproblem och diverse inlärningshandikapp.
KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>