ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

- Mobbning
- Övergrepp
- Karma
KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGKARMA

Vad är det? Det betyder handling...

Karma = onda och goda handlingar kommer tillbaka till dig - ungefär som en bumerang; med samma hastighet och med samma styrka som du kastade iväg den.

Mer än 75 % av världens befolkning är bekant med och tror på karma och reinkarnation.

Begreppet reinkarnation eller själavandring innebär att vi återföds liv efter liv och samlar erfarenheter bl.a. både som man och kvinna och att vi endast själva är ansvariga för våra goda eller onda tankar och handlingar, och att vi endast själva står till svars och får ta konsekvensen av det vi gjort. Uttryckt på ett annat sätt, finns inte någon orättvisa, för det är bara du som skördar vad du sått...

Vidare får karma och reinkarnation som följd att alla personer du kommer i kontakt med i ditt liv finns där av en anledning! Du ges ett tillfälle att växa i dessa möten, förlösa negativa känslor, bemästra kropp, tankar och dina handlingar, förlåta för att handla allt mer i kärlekens tecken, så att du tar till dig de insikter du borde skaffa dig i livets skolsal! Först då slipper du upprepa samma läxa gång efter annan.

Vad är fördelen med at lösa upp karma med en person i dag tack vare ThetaHealing?

Svar: Bättre relationer - jobb, familj, vänner, kollegor. I stället för att vara låst i ett negativt dysfunktionellt kommunikationskarma med en person, kan du äntligen lösa denna knut och gå vidare, tom ha ett samarbete med din tidigare ovän.

Ett klassiskt exempel på en situation med negativt karma, är den dåliga relationen mellan svärmor och svärdotter... Om du löser upp negativt karma, mellan dig och en annan person kan ni däremot fortsätta att samarbeta, utan att det längre riskerar att hända något ödesdigert, smärtsamt, oväntat etc. i er relation.

Några av de personer du antagligen har mest karma med, är dina nära familjemedlemmar. Inte så konstigt alltså att du inte är på samma våglängd som din broder, syster, eller någon förälder.

Lös upp karma med närstående personer, eller din framtida livspartner!

Jag hjälper dig identifiera de negativa karmateman, = de dysfunktionella, många gånger oförklarliga mönster som förpestar i relationen till vissa personer.

KÄRLEKSPARTNER - Den bästa presenten du kan ge dig själv och din kärlekspartner, är att rensa allt negativt karma ni har ihop. Det kan ju hända att du har övergivit din partner tidigare och att du kan räkna med att det är din tur nu att bli lämnad i sticket.

AFFÄRSPARTNER - Det är förstås väldigt förutseende att kolla så att du inte har negativt karma och att det är din tur att bli lurad ekonomisk av din partner, .

När du kommer till mig kollar jag av all möjliga karman som kan finnas mellan dig och den/de personer du är intresserad av att få den bästa möjliga relation till.

Du kan räkna med att det tar mellan 1- 2 sessioner hos mig för att läka allt negativt karma med en individ. Då rensas ALLT NEGATIV KARMA du har samlat på er Det är stort!
KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>