ThetaHealing Sweden

    

AKTUELLA DATUM
FÖR KURSER M.M

HEM
OM LENA DELLBORG
THETAHEALING
THETA WORKSHOP
& FÖRELÄSNING

KURSER
KONSULTATIONER
& BEHANDLINGAR

- Mobbning
- Övergrepp
- Karma
KURSPRISER OCH VILLKOR
CITAT FRÅN KUNDER
VIANNA STIBAL
SUPPORT FÖR
THETA UTÖVARE

EVOLVE 4 TRUE LOVE
KONTAKTA MIGKONSULTATIONER OCH BEHANDLINGAR

Det bästa sättet att transformera ditt liv är genom en personlig TheaHealing konsultation.

Jag, Lena Dellborg, erbjuder dig detta personligen.JAG BER DIG LÄSA HELA DENNA SIDA INNAN DIN FÖRSTA KONSULTATIoN MED MIG. NÄR DU TAR EN KONSULTATION MED MIG, GODKÄNNER DU SAMTLIGA MINA VILLKOR, SE NEDAN SAMT LÄS MER>>

Jag har arbetat med enskild konsultation, behandling sedan 1999 och hjälpt många att bemästra sitt liv, bli lyckligare och planera framåt.

Eftersom jag får information om dig och din situation oavsett om vi befinner oss i samma rum eller inte, kan vi talas vid och ändå vara fysiskt långt ifrån varandra! Jag gör en allmän kontroll av ditt energifält och kopplar upp mig på just dig och din kropp och får på så sätt den information jag behöver för att hjälpa dig här och nu.

Vi utgår i ThetaHealing från att allt som sker i vårt liv är relaterat till de tankar och övertygelser som finns i det undermedvetna. Medvetet förstår vi och vet max. till 10 % varför vi handlar, tänker och känner på ett speciellt sätt i varje given situation, men i det undermedvetna som motsvaras av de resterande 90 % - och där de flesta tankarna ligger och slumrar i det fördolda, kanske vi har helt motsatta önskningar!

Detta innebär att du kanske medvetet vill tjäna pengar, bli framgångsrik eller frisk, skaffa dig en partner, men är undermedvetet rädd för detta och kanske totalsaboterar alla dina medvetna ansträngningar att lyckas med det du föresatt dig!

Det är på grund av denna obalans mellan de två sinnena som det är så svårt att göra förändringar med hjälp enbart av affirmationer, positiva program och beteenden, eller bara använda metoder som bearbetar de medvetna tankar, känslor, och beteenden vi har. Vi kämpar en ojämn kamp mot en okänd fiende! Och fienden finns inom oss!

Mitt mål under konsultationen är att finna de övertygelser de "fiender" som förhindrar dig från att vara, ha eller göra det som du vill i ditt liv..Sedan förändrar jag dessa icke- ändamålsenliga övertygelser ÖGONBLICKLIGEN och ersätter dem med positiva övertygelser som gör att du kan leva, ha och få det liv du medvetet vill ha. (se jämförelsen med datorn och Internets funktion längst ner på BAS DNA2-sidan)


Vad ska jag göra innan min konsultation?

Se till att du har gått om tid både före och efter konsultationen. Det är ditt ansvar att se till att tidsbrist från din sida inte kommer att störa resultatet av behandlingen.

Självklart kontaktar du mig för att du har något specifikt område, situation du vill ha hjälp med. Ditt möte med mig är skräddarsytt efter detta behov. Bli därför klar över vad du vill ha hjälp med och vad du vill förändra i ditt liv innan vårt möte. Du får gärna ha förberett flera problemområden, men se till att du själv vet vilket som har högsta prioritet.

En dag eller två innan mötet ser du till att dricka tillräckligt med vätska, så att kroppens vätskebalans är på topp. Under vårt möte sitter du mestadels ned bekvämt. Jag kommer att be dig muskeltesta de övertygelser jag får till mig under konsultationen. Innan vårt möte, kommer jag att förklara för dig hur detta går till på telefon. Se till att du är ostörd under vårt möte och att du har tillgång till en karaff med vatten och ett vattenglas.


Vad ska jag som kund göra under konsultationen?

Jag gör en allmän skanning av ditt energifält och kopplar upp mig på just dig och din kropp och får på så sätt den information din kropp vill ge mig för att hjälpa dig här och nu. Sedan arbetar vi gemensamt med att finna de djupast liggande program, övertygelser som skapade problemet. När det t.ex. gäller fysiska problem, huserar den berörda kroppsdelen de övertygelser och känslor vi behöver arbeta med.

Det område du vill ha hjälp med kan vara så vitt skiftande som att få igång det ekonomiska flödet, få ökat självförtroende, få en fungerande relation, göra dig beredd att attrahera din lämpligaste själfrände, finna en affärspartner eller nå fysisk hälsa.


Hur många konsultationer behöver jag?

Mer information kommer inom kort.

FÖRDELAR med en Skype- eller telefonkonsultation. Du behöver inte förflytta dig, du känner dig trygg i din miljö. Du vinner tid. Du betalar i förväg och slipper tänka på betalningen vid mötet.

Hur länge varar en konsultation?

Ca 60 min.


Bokning av konsultation

Genom att kontakta mig, Lena, på telefon, eller emaila till mig. Se information i höger marginal. Innan din första konsultation, vill jag tala kort med dig på telefon.

För allmänna villkor angående bokning, betalning, avbokning m.m, läs mer >>


Muskeltestning

Centralt för ThetaHealingen är finna övertygelser, privata sanningar och ta bort dem som inte hjälper dig, utan snarare stjälper dig och försvårar för dig att nå dina mål. att Genom att använda muskeltestning, får vi reda på om du verkligen går och bär på vissa övertygelser, i det undermedvetna . Det betyder alltså inte att dessa är SANNINGEN! Det är däremot DIN PRIVATA SANNING.

Å ena sidan när du säger ett påstående och ditt undermedvetna tror att det är sanning, blir dina muskler starka. När du å andra sidan säger något som ditt undermedvetna tror är osanning, en lögn, inte stämmer, blir samma muskler svaga!

Tack vare denna relation till det undermedvetna sinnet, kan vi alltså kontrollera, testa om en person tror på ett visst påstående eller inte. Vi använder ett par olika sätt att testa detta inom ThetaHealingen.

Innan en muskeltestning, är det bäst att ha druckit vätska. Under vårt möte, på telefon, eller Skype, kommer jag att be dig ställa dig upp, vända dig mot norr och vara lätt avslappad, stå rakryggad, med lite lätt böjda knän och finna ett "nolläge", där du lika lätt kan vippa framåt som bakåt.

För att kolla att ditt energifält är starkt, ber jag dig "stänga dragkedjan på framsidan om kroppen" i en rörelse där du tänker dig att du drar upp dragkedjan på din kofta eller jacka framtill - med din handflata vänd mot dig. Den här tänkta dragkedjan börjar vid fötterna och du gör en svepande rörelser över, huvudet, bakåt med ena handen. Sedan för du tillbaka handen, vid sidan av din kropp.

Det går utmärkt att flytta ena foten. Så fort du känner att du kommer ur balans och vet om svaret var en lutning framåt= ja-svar, eller bakåt = nej- svar.

Nu är det dags att testa ett påstående. Börja med att högt säga något som är sanning, t ex. "Jag heter" (säg här ditt namn), eller så kan du bara säga "Ja, ja ja". Samtidigt slappnar du av överkroppen och låter den svaja som den känner att den vill. Den kommer att svaja framåt om du har gjort rätt. Sedan kan du testa ett par andra påståenden som du vet är sanna; "Jag är man/ kvinna"; "Jag bor på" (fyll i din gatuadress), tills du känner, är medveten om att du verkligen rör dig framåt!

Sedan är det dags att testa ett nej svar: säg, "Nej, nej, nej" - eller: "Jag heter..." (följt av ett felaktigt förnamn; t.ex. ett pojknamn om du är kvinna och ett kvinnonamn om du är man). På samma sätt som för ja- svaret testar du med ett par osanningar till, så att din kropp lär sig hur den ska röra sig för de båda svaren, och så att du lär dig känna skillnaden i svaren.

Funkar det? Om det verkar svårt, kan du behöva lära kroppen genom att hjälpa den att vippa framåt för ett ja-svar och bakåt för ett nej-svar. Lycka till!


KONTAKTA MIG
Privata sessioner,
kontakta mig nu
0708 511 320
Skype: lena.dellborg
Facebook >>


BANKGIRO
5868-1859


Swish 1230911164
Skriv namn, datum och produkt


Min andra hemsida:
www.getyourlife.seÖnskar ni kurser eller föreläsningar på er ort, i Sverige eller utomlands, vänligen kontakta mig!


Privacy policy >>